در این مطلب در خصوص اخذ مجوز مدرسه کسب و کار با شما صحبت خواهیم کرد. مجوزی که این روزها متقاضیان زیادی پیدا کرده است. مدارس کسب و کار در واقع موسساتی هستند که اطلاعات مفید و کاربردی زیادی را در زمینه کسب و کاربه دانش پژوهان ارائه میدهند. به زبان دیگر میتوان مدارس کسب و کار را بخشی از موسسات آموزش عالی دانست که مهارت و دانش علاقه مندان را بهبود میبخشند.
در سالهای اخیر موسسات زیادی با نام مدرسه کسب و کار به فعالیت پرداخته اند. افرادی که تمایل به شرکت در این موسسات را دارند، میتوانند سبک تجارت، تبلیغات، گسترش کسب و کار و… را به صورت بهینه و کاربردی در مدت زمانی کوتاه یاد بگیرند.
شاید این سوال برایتان پیش بیاید که تفاوت مدرسه کسب و کار و موسسه آموزش عالی در چیست ؟در پاسخ به این سوال باید بگوییم که فعالیت در موسسات آموزش عالی کاملا وابسته به علم و جزئیات هر موضوع است. همین موضوع موجب شده است تا برای پرداختن دقیق به هر شاخه علم دانشکدههای مختلفی شکل بگیرد. اما در مدرسه کسب و کار از جزئیات خبری نیست و سعی بر این است تا با گردآوری مطالب کاربردی و خلاصه شده، مهارت و توانمندی دانش پژوهان را در بازه زمانی کوتاهتری ارتقا بخشید.
این روزها مدارس کسب و کار از رونق بسیار خوبی برخوردار شده اند. با وجود این مدارس میتوان در مدت زمانی کوتاه با راه و رسم تجارت، بازاریابی، تبلیغات و… آشنا شد.
طرفداران مدرسه کسب و کار چه کسانی هستند؟
عموما دانشجویان و افراد کم سن و سال که قصد دارند به صورت حرفهای به مباحث رشته خود مسلط شوند، در دانشگاه و موسسات عالی حضور پیدا میکنند. واضح است که حضور در دانشگاه و پشت سر گذاشتن دورههای حجیم آموزشی دانشگاهی زمان زیادی را طلب میکند. اما در سالهای اخیر انتخاب افرادی با سن و سال بالاتر، افرادی که محدودیت زمانی دارند و یا افرادی که به دنبال ارتقای موقعیت شغلی خود هستند، حضور در مدرسه کسب و کار است.
البته ناگفته نماند که صاحبان کسب و کار و افرادی که به دنبال یادگیری استراتژیهای کاربردی به منظور ارتقای مهارتهای کاری خود هستند، از دیگر طرفداران شرکت در دورههای آموزشی مدرسه کسب و کار به حساب میآیند.
مباحث موجود در مدرسه کسب و کار
- کارآفرینی
- چیدمان استراتژی کاری
- مدیریت منابع انسانی
- یادگیری فنون مذاکره
- شیوه صحیح تبلیغات
- آشنایی با متدهای تجارت بین المللی
- و…
ویژگیهای یک مدرسه کسب و کار موفق
از آنجایی که این روزها موسسات زیادی با نام مدرسه کسب و کار به فعالیت میپردازند، باید برای انتخابی درست، حساسیت زیادی به خرج داد و موسسه ای را انتخاب کرد که از امکانات و شرایط ایده آلی برخوردار باشد. برخی از مهمترین مواردی که باید در زمان انتخاب مدرسه کسب و کار به آن توجه شود، عبارتند از:
- توجه به مدیریت: پیش از ثبت نام در مدرسه کسب و کار به پیشینه، تحصیلات و تجربه کاری مدیریت توجه کنید. در صورتی که مدیریت از تخصص و دانش کافی برخوردار باشد، به کیفیت دورههای آموزشی در مدرسه کسب و کار توجه ویژه ای دارد. ضمن اینکه سعی میکند با بهره گیری از استراتژیهای کاربردی، مهارت و علم دانش پژوهان را به خوبی ارتقا ببخشد.
- توجه به اساتید: همه ما به خوبی میدانیم که در مبحث آموزش، هیچ چیز ارزشمندتر و مهمتر از کادر آموزش نخواهد بود. به همین دلیل باید در زمان انتخاب مدرسه کسب و کار به نام اساتید دورههای آموزشی نیز توجه شود. وجود اساتیدی که از دانش و مهارت کافی برخوردار باشند، ضمن پرآوازه کردن نام مدرسه، دانش پژوهانی قدرتمند و موفق به بازار کار معرفی خواهد کرد. (مشاوره استخدام اساتید و پرسنل)
- توجه به صحبتهای مشاور برای انتخاب گرایش: مدارس کسب و کار موفق به خوبی میدانند که لازمه حضور در دورههای آموزشی، آمادگی کافی است. به همین دلیل با استخدام نیروی مشاورماهر، سعی بر بررسی وضعیت دانش پژوهان دارند. مشاوران مدارس کسب و کار ضمن صحبت با دانش پژوهان و شناخت علاقمندیهای آنان، مسیر درست را برای کسب مهارت پیشنهاد خواهند داد.
- توجه به شرایط دانش پژوهان: در بسیاری از مواقع طرفداران حضور در مدرسه کسب و کار، افراد شاغلی هستند که رویای بهبود کارشان را در سر میپرورانند. این دسته از افراد زمان آزاد زیادی در اختیار ندارند. به این ترتیب سیستم آموزشی باید منعطف باشد و سعی کند تا آموزشها را با در نظر گرفتن شرایط دانش پژوهان ارائه دهد. ارائه منابع درسی ارزشمند، منعطف بودن سیستم پرداخت شهریه و… بخشی از ویژگیهای یک مدرسه کسب و کار موفق است.
- آموزش باکیفیت: در نهایت هدف از حضور در مدرسه کسب و کار به دست آوردن دانش و مهارتی است که کمتر کسی در اختیار داشته باشد. به همین دلیل اساتید این مدارس باید منابع درسی معتبر و به روزی را به دانش پژوهان ارائه دهند و سعی کنند تا با برگزاری ورکشاپهای گوناگون، برگزاری دورههای کارگاهی و… به دنبال راهی برای برانگیختن خلاقیت در دانش پژوهان باشند.
در صورتی که آموزش در مدارس کسب و کار از کیفیت کافی برخوردار باشد، دانش پژوهان با قدرت و توانمندی بالاتری به بازار کار وارد میشوند. توجه به اساتید، مدیریت مجموعه، کیفیت دورههای آموزشی و… از مهمترین مواردی است که باید پیش از ثبت نام به آن توجه شود.
شیوه اخذ مجوز مدرسه کسب و کار
لازم است بدانید که مجوزی با نام مجوز مدرسه کسب و کار در ایران وجود ندارد. در واقع افرادی که قصد راه اندازی مدرسه کسب و کار را داشته باشند، باید مجوز آموزشگاهی دریافت کنند. در واقع میتوان با اخذ مجوز آموزشگاههایی که قابلیت تدریس بازاریابی، تجارت، کسب و کار، تبلیغات، کوچینگ و… را داشته باشند به منظور تاسیس مدرسه کسب و کار اقدام کرد. اما سوال مهم اینجاست که از کدام ارگان و با چه شرایطی می توان مجوز آموزشگاهی رسمی در این زمینه اخذ نمودو آیا پس از اخذ مجوز فعالیت امکان صدور مدرک معتبر پایان دوره برای دانش پژوهان وجود دارد؟برای پاسخ به این سوال و سوالات مهم دیگر با ما تماس بگیرید.
اخذ مجوز مدرسه کسب و کار همراه بامشاورین اندیشه آسیا
مدرسه کسب و کار شاخههای متعددی دارد و چون امکان فعالیت بدون اخذ مجوزهای لازم وجود ندارد، باید پیش از تاسیس روال قانونی پشت سر گذاشته شود. اخذ مجوز آموزشگاههای فعال در بخشهایی مانند بازاریابی، تجارت و… از گامهای اولیه تاسیس مدرسه کسب و کار است.
از آنجایی که شناخت این آموزشگاهها و طی کردن فرآیند اخذ مجوز دشواریهای خاص خود را دارد، بهتر است تا از افراد کاربلد این حوزه کمک گرفته شود. مجموعه مشاورین اندیشه آسیا با در برداشتن کارشناسانی ماهر به شما کمک میکنند تا فرآیند اخذ مجوز مدرسه کسب و کاررا به آسانی پشت سر بگذارید.
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با شماره تلفن 88906532-021 تماس بگیرید .