ثبت موسسه آموزشی، اولین قدم و مهمترین قدم در تاسیس یک موسسه آموزشی می باشد متقاضیانی که از طریق اجاره مجوز و یا مشارکت در بهره برداری از یک مجوز اقدام به تاسیس آموزشگاه می نمایند جهت داشتن حق انحصاری استفاده از نام و برند موسسه و همچنین ایجاد شعبه و نمایندگی در سراسر کشور باید در ابتدا اقدام به ثبت یک موسسه آموزشی نمایندبه عنوان مثال کلیه برندهای آموزشی معتبر کشور از طریق ثبت موسسه آموزشی اقدام به تاسیس شعبه و نمایندگی در سراسر کشور نموده اند که برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ نمایندگی آموزشگاه زبان می توانید به صفحه مربوط به آن در سایت موسسه اندیشه آسیا مراجعه کنید.

جهت ثبت انواع موسسه های آموزشی با موسسه مشاورین اندیشه آسیا در ارتباط باشید
- آیا صرفاً فقط با ثبت یک موسسه آموزشی می توان اقدام به تاسیس آموزشگاه نمود؟
- مزایای ثبت موسسه آموزشی کدام است؟
- منظور از نماینده حقوقی در موسسات آموزشی چیست؟
- آیا ایجاد شعبه و نمایندگی از طریق ثبت موسسه امکان پذیر است؟
- آیا موسس ” دارنده مجوز” حتماً باید عضو هیات مدیره موسسه آموزشی باشد؟
- آیا موسس ” دارنده مجوز” حتماً باید جزو صاحبین امضای موسسه آموزشی باشد؟
- هزینه لازم برای ثبت یک موسسه آموزشی چقدر است؟
- در موضوع فعالیت یک موسسه آموزشی چه مواردی باید ذکر گردد؟
- ثبت یک موسسه آموزشی با چند نفر امکان پذیر است؟
- منظور از استعلام مجوز در ثبت موسسه آموزشی چیست؟
تاسیس موسسه آموزشی
فواید تاسیس موسسه آموزشی در جوامع مختلف بسیار زیاد است. به طور کلی آموزش از لازمهها و مولفههای اساسی برای رشد و توسعه هر مملکتی به حساب میآید. خوشبختانه در این سالها به لطف پیشرفت علم و تکنولوژی، بستر آموزشی بسیار گسترده،تر از قبل شده است. حالا میتوان با کمی اراده و با برنامه ریزیهای درست در زمان مناسب به بهترین آموزشهای آنلاین در نقاط مختلف جهان دسترسی داشت.
در یک نگاه کلی باید بگوییم که در حال حاضر فضای آموزشی به راحتی در دسترس همگان قرار دارد و همین موضوع موجب شده است که سطح توقع علاقمندان بالاتر رود و در نتیجه کیفیت آموزشها به میزان قابل توجهی ارتقا پیدا کند.
باید اعتراف کنیم در عصری به سر می بریم که جهان به دلیل توسعه گسترده علم، روز به روز در حال تغییر است. در واقع شرایطی اضطراری در کل دنیا تعریف شده است. حال افرادی که به خوبی این شرایط را درک کرده باشند، میدانند که ورود به دنیای آموزش چه در نقش مدرس و چه در نقش دانشجو، تاثیر زیادی بر کیفیت زندگیشان خواهد داشت.
به عبارتی دیگر، افرادی که به دنبال رشد و توسعه هستند باید سوار بر موج دانش اندوزی شوند و با ارتقای مهارت و دانش، آینده روشنتری را برای خود و سایرین رقم بزنند.
از دیرباز تا کنون آموزش از اهمیت بسیار مهمی در جوامع برخوردار بوده است. با وجود اموزشهای هدفمند و اصولی میتوان جامعه را به سمت موفقیت و پیشرفت سوق داد.
جایگاه آموزش در جوامع
جالب است بدانید که در تمامی دنیا، آموزش دادن به عنوان راهی میانبر برای سرمایه گذاری بر روی انسانها تعریف شده است. در واقع جوامع پیشرفته دریافته اند که با ارائه آموزشهای کاربردی در حوزههای مختلف میتوانند در مسیر توسعه جامعه حرکت کنند.
بر طبق تحقیقات انجام شده کارشناسان، افرادی که بخشی از زندگی خود را صرف آموزش کرده اند، در مقایسه به سایرین افراد قویتر و مسئولیت پذیرتری در برابر خود، خانواده، محیط کار و مملکت هستند.
بدون شک افراد آگاهی که بر خود و محیط پیرامونشان اشراف دارند، از سلامت روحی و جسمی مناسبتری نیز برخوردار هستند و میتوانند چالشهای پیش رو را با عملکرد بهتری پشت سر بگذارند.
به لطف آموزش میتوان استعدادها و توانمندیهای خفته در وجود هر آدمی را به درستی شناسایی کرد و برای تربیت نیروی انسانی کاربردی و ماهر تلاش نمود.
استقبال از تاسیس موسسات آموزشی
در عصر حاضر آموزش دیدن در حوزههای مختلف به قدری ارزشمند و مهم شده است که اغلب افراد به دنبال فرصتی هستند تا بتوانند مهارت و دانش خود را ارتقا ببخشند. به عبارت دیگر در دنیای امروزی، آموزش زمان و مکان نمیشناسد.
با افزایش استقبال در خصوص آموزش، افراد زیادی خواستار تاسیس موسسه آموزشی خصوصا آموزش آنلاین شدند.
از آنجایی که اخیرا حجم استقبال از تاسیس موسسات آموزشی بسیار بالا رفته است، به تمامی علاقمندان این حوزه پیشنهاد میشود تا پیش از هرگونه اقدامی با الفبای این عرصه و انواع موسسات آموزشی آشنا شوند.
آشنایی با انواع موسسات آموزشی
به طور کلی میتوان موسسات آموزشی را با توجه به نوع آموزش، نوع فعالیت و نوع مالکیت به سه دسته ذیل تقسیم کرد:
- دسته بندی از لحاظ نوع آموزش
- آموزش حضوری: این نوع از قدیمیترین و محبوبترین روشهای آموزش است.
- آموزش مجازی: این نوع از آموزش که این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده است، به شما امکان میدهد تا فارغ از زمان و مکان به آموختن در حوزههای متنوع مشغول شوید.
- دسته بندی از لحاظ نوع فعالیت
- آموزش در بخش تحصیلی و آکادمیک: کلاسهای تقویتی برای ارتقای سطح علمی دانش آموزان و دانشجویان در این دسته جای دارد.
- آموزش در بخش مهارتهای کاربردی: شاخههای موجود در این بخش بسیار گسترده است و استعدادیابی، توسعه مهارتهای فردی، آشپزی، آموزش بازار بورس و… را شامل میشود.
- دسته بندی از لحاظ نوع مالکیت
- موسسات آموزشی میتوانند از لحاظ نوع مالکیت در اختیار بخش خصوصی، دولتی یا تعاونی باشند.
از موضوع فعالیت موسسات آموزشی چه میدانید؟
به طور کلی برای تاسیس موسسه آموزشی با توجه به حیطه فعالیت باید عملکردهای مختلفی داشت. در واقع برای تاسیس و فعالیت هر موسسه به مجوزهای متنوعی نیاز است که این تنوع متناسب با موضوع فعالیت خواهد بود. موضوع فعالیت این موسسات با توجه به ضرورت اخذ مجوز به دو دسته زیر تقسیم میشود:
- موسساتی که برای ثبت و تاسیس به اخذ مجوز نیاز دارند.
- موسساتی که برای ثبت نیازی به مجوز ندارند، اما برای فعالیت باید مجوزهای لازم را دریافت نمایند.
چه موسساتی برای ثبت به مجوز نیاز دارند؟
مجموعه گسترده ای از حوزههای آموزشی در این دسته جای میگیرند. برخی از این حوزه عبارتند از:
- مجموعههای علمی که تحقیقات خود را در سطح کشوری و بین المللی انجام میدهند.
- کلاسهای آمادگی پیش از کنکور
- خدمات مربوط به اعزام دانشجو
- مجموعههای دانش بنیان و دانشگاهی
- آموزش زبان
- خدمات آموزشی در بخشهای فناوری، پژوهشی، امور دانشجویی و عالی
این روزها آموزش رنگ و بوی تازهای به خود گرفته است. در حال حاضر لازم نیست تا برای ارتقای مهارتهای فردی و کسب دانش بیشتر در مکانی مشخص حاضر شوید، حالا میتوان با شرکت در کلاسهای آموزشی آنلاین به خوبی زمان را مدیریت کرد.
چه موسساتی برای فعالیت به مجوز نیاز دارند؟
تقریبا بیش از 95 درصد از فعالیتهای آموزشی باید پیش از آغاز فعالیت مجوزهای لازم را از ارگانها و سازمانهای مربوطه اخذ کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
نمونه اساسنامه تیپ آموزش و پرورش
فصل اول : کلیات
ماده 1 : موسسه آموزشی و فرهنگی غیر دولتی
تبصره : نام موسسه قبلا به تایید آموزش و پرورش رسیده است.
ماده 2 : تابعیت و نوع فعالیت موسسه :
موسسه تابعیت جمهوری اسلامی ایران را دارد و با شخصیت حقوقی و استقلال مالی دارای جنبه غیر دولتی است
ماده 3 : اهداف و موضوع فعاليت مؤسسه به شرح زير است :
الف- اهداف:
موسسه با هدف کمک به تامین و رفع تنگناها و کمبود فضاهای آموزشی،گسترش فعالیت های آموزشی و پرورشی دانش آموزان کشور به منظور بهره گیری از امکانات بالقوه مردم از طریق جلب مشارکت های مردمی بر اساس قانون تاسیس مدارس غیر دولتی مصوب 1387/05/06 مجلس شورای اسلامی و با رعایت آیین نامه های اجرایی قانون مزبور و ضوابط و دستور العمل های مصوب وزارت آموزش و پرورش و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش تشکیل شده است و اهم فعالیت های آن به قرار زیر خواهد بود :
ب- موضوع فعاليت:
الف) تاسیس و راه اندازی و اداره ی مدارس غیر دولتی در مقاطع مختلف تحصیلی اعم از دوره ی آمادگی و دبستان،راهنمایی تحصیلی،متوسطه،هنرستان با رعایت نظام جدید آموزشی کشور
ب)دایر نمودن کلاس های تقویتی و آمادگی کنکور و ایجاد آموزشگاه های علمی آزاد و تاسیس آموزشگاه های آموزش زبان های خارجی
ج)ارائه خدمات فرهنگی،آموزشی و پرورشی و ایجاد مراکز و اماکن ورزشی،تفریحی،هنری،تشکیل و برگزاری نمایشگاه در زمینه فعالیت های فوق برنامه در واحد های آموزشی مربوط
د) عضویت و مشارکت در تعاونی های آموزشی وفرهنگی غیردولتی
ه) اجاره و خرید و ساخت فضاهای مناسب جهت فعالیت های آموزشی وپرورشی با رعایت استاندارد های متداول و پس از تایید نوسازی و توسعه وتجهیز مدارس کشور و تهیه و تدارک امکانات و تجهیزات ضروری و مورد نیاز واحد های آموزشی وپرورشی از قبیل وسایل کمک آموزشی و تکنولوژی آموزشی و وسایل آزمایشگاهی و غیره
و) انجام کلیه فعالیت ها و ارائه خدمات در زمینه اعتلا و تعمیم آموزش و پرورش و پس از طی تشریفات و مراحل قانونی و با رعایت جنبه های غیر دولتی در هر مورد و ضوابط و مقررات مربوط
تبصره های مربوط به ماده 3
تبصره :1- کلیه فعالیت های موسسه در مسایل آموزشی و پرورشی مصرحه در این اساسنامه تابع قانون تاسیس مدارس غیر دولتی و آیین نامه های وزرات آموزش و پرورش و شورای عالی وزارت آموزش و پرورش بوده و با نظارت و تصویب وزارت آموزش و پرورش و شورای نظارت معاونت مشارکت های مردمی و امور مدارس غیر دولتی قابلیت اجرایی دارد
تبصره :2 – دارا بودن موافقت اصولی تاسیس مدرسه غیر دولتی از وزارت آموزش و پرورش برای نماینده موسسه الزامی است .
تبصره :3- موسسه می تواند برای پیشبرد اهداف خود با رعایت مقررات و در حدود صلاحیت های موسسه از طریق سرمایه گذاری در بخش های دولتی،عمومی،تعاونی یا اشخاص حقیقی ذیصلاح و یا از هدایای نقدی و جنسی افراد و موسسات استفاده نموده و اقدام به اخذ اعتبارات و تسهیلات بانکی نماید
ماده4 : سرمایه مؤسسه مبلغ 10000000 ریال که مشتمل بر 10000000 ریال سرمایه نقدی و صفر ریال سرمایه غیرنقدی می باشد.
ماده5 : مدت مؤسسه: از تاریخ ثبت به مدت نامحدود.
ماده 6 : مرکز اصلی مؤسسه :
………………………………………….
تبصره : موسسه می تواند هر موقع که لازم و مقتضی بداند شعب یا نمایندگی و واحد های آموزشی را در داخل یا خارج از ایران با کسب مجوز های لازم و قانونی با رعایت قوانین و مقررات و ضوابط مربوطه حسب مورد تاسیس و دایر نماید.
این اساسنامه در 3 فصل و 48 ماده و 20 تبصره تنظیم و در تاریخ 1397/11/04 در مجمع عادی به تصویب و امضای اعضای هیات مدیره موسس رسید.