اخذ مجوز مدرسه غیر انتفاعی (غیر دولتی)

26 دیدگاه
اخذ مجوز مدرسه غیر انتفاعی

امروزه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی یک راه پرطرفدار برای ارتقای کیفیت آموزشی شناخته می‌شود. در سال‌های اخیر تقاضای والدین برای حضور فرزندانشان در این نوع از مدارس به شدت افزایش داشته است. در واقع آن‌ها ترجیح می‌دهند تا به ازای پرداخت مبالغی بیشتر برای آموزش، در سال‌های آتی فرزندانی ماهرتر، آگاه‌تر و توانمندتر داشته باشند.

در پی افزایش تقاضای خانواده‌ها به منظور گسترش سبد کالایی مربوط به فرزندان، بستر مناسبی برای رشد و توسعه کسب و کارهای مرتبط به این خواسته شکل گرفته است. از همین رو در سال‌های اخیر کسب و کارهای زیادی در قالب مدارس غیر انتفاعی تاسیس شده‌اند.

لازم به ذکر است که مدیریت مدارس غیرانتفاعی اصلا کار ساده‌ای نیست و به درایت و برنامه‌ریزی‌های دقیقی نیاز دارد. زیرا این مدارس در مقایسه با مجموعه‌های آموزشی دولتی بیشتر زیر ذره‌بین قانونی قرار دارند، البته افرادی که به خوبی با راه و رسم مدیریت این مجموعه‌های آموزشی آشنا هستند، فعالیت و درآمدزایی رو به رشدی را تجربه می‌کنند. به طوری که بسیاری از این مدارس در سال‌های اخیر شعبه‌های تازه‌ خود را در نقاط مختلف شهر تاسیس کرده‌اند.

مدارس غیرانتفاعی نگاه تازه‌ای به حوزه آموزش دارند، در این مدارس سعی بر ارتقای کیفیت آموزش در کشور است وجود حساسیت بالا بر نحوه آموزش موجب شده است تا این مجموعه‌ها مورد توجه والدین قرار بگیرند.  

آشنایی با اهداف مدرسه غیر انتفاعی

  • ایجاد بستری مناسب برای ارتقای سطح آموزش در کشور
  • زیرنظر گرفتن خواسته‌های والدین در حوزه آموزش به فرزندان
  • عرضه متفاوت و منحصر به فرد محتوای آموزشی
  • توجه ویژه به علاقمندی‌ها و توانمندی‌های دانش آموزان

برای تاسیس مدرسه غیر انتفاعی چه باید کرد؟

به منظور فعالیت در حوزه آموزش به اخذ تاییدیه‌ها و مجوزهای مرتبط نیاز است و در صورتی که این مرحله اولیه و مهم با دقت کافی پشت سر گذاشته نشود، حرکت در مابقی راه میسر نخواهد بود.

البته ناگفته نماند که اخذ موافقت نامه‌ اصولی اولین مرحله برای اخذ مجوز تاسیس مدرسه غیرانتفاعی به حساب می‌آید، پس از آن می‌توان به منظور دریافت مجوز اقدام نمود. در میان این راه باید در مسیر قوانین موجود پیش رفت و پس از تامین ساختمان و تجهیزات لازم به اداره کل آموزش و پرورش مراجعه نمود.

سایر اقدامات ضروری تاسیس مدرسه غیر انتفاعی در یک نگاه

  • تامین و تضمین کردن منابع مالی مورد نیاز
  • تهیه فضایی مناسب و استاندارد به منظور آموزش
  • تامین امکانات و تجهیزات برای آموزش کاربردی
  • جذب نیروی کار حرفه‌ای و متخصص

تامین منابع مالی برای تاسیس مدرسه غیرانتفاعی چه شروطی دارد؟

باید بدانید که تاسیس مدرسه غیرانتفاعی با هزینه‌های بسیار زیادی همراه است پس باید به دنبال راهی مطمئن و برنامه‌ریزی‌های دقیق به منظور تامین منابع مالی مورد نیاز باشید، به طوری که بتوانید برای مدت یک سال تامین هزینه‌های مدرسه را تضمین کنید و برای مجموعه آموزشی خود تخصیص اعتبار انجام دهید.

خوشبختانه دولت نیازمندی‌های مربوط به تاسیس این دست از مدارس را به خوبی درک کرده است و تسهیلات ویژه‌ای را برای متقاضیان تاسیس در نظر گرفته است البته برای دریافت این تسهیلات باید به خوبی با راه و چاه قانونی آشنا بود.

ساختمان آموزش مدرسه غیرانتفاعی باید چگونه باشد؟

تامین فضای آموزش یکی از نیازمندی‌های اساسی تاسیس مدرسه غیرانتفاعی است، متقاضیان تاسیس باید به این منظور ساختمانی با مساحت استاندارد اداره کل آموزش و پرورش استان و اداره کل نوسازی تامین کنند. پس از پیدا کردن ملک مورد نیاز، باید مرجع صدور مجوز شرایط ساختمان را با توجه به استانداردهای تعیین شده بررسی کند.

تامین تجهیزات برای آموزش‌های کاربردی چگونه است؟

پس از تایید ساختمان آموزشی باید به فکر تامین امکانات و نیازمندی‌های آموزشی بود. میز، صندلی، تابلو، تخته، تجهیزات آموزشی، تجهیزات ورزشی، رایانه، کتابخانه، آزمایشگاه، محل بازی و … بخشی از امکانات موردنیاز در این حوزه است.

تامین مکان آموزشی، تامین نیروی انسانی، تامین تجهیزات اخذ موافقت نامه اصولی و … از نیازمندی‌های اولیه برای اخذ مجوز مدرسه غیرانتفاعی به حساب می‌آید. 

مدارس غیرانتفاعی به چه نیرویی نیاز دارند؟

کیفیت آموزش مهم‌ترین اصلی است که باید مورد توجه موسسین قرار بگیرد، به همین دلیل باید وسواس زیادی برای جذب نیروی کار به خرج دهند. نیروی کار متخصص و وظیفه‌شناس سرعت دیده شدن مجموعه آموزشی شما را به شدت افزایش می‌دهد و خیلی زود نام مدرسه را بر سر زبان‌ها می‌اندازد. البته ناگفته نماند که جذب نیروی متخصص و حرفه‌ای اصلا کار ساده‌ای نیست و به تحقیقات و بررسی‌های دقیق و گسترده نیاز دارد و در این زمینه گزینش اساتید و کادر آموزشی مطابق قوانین آموزش و پرورش صورت می‌پذیرد.

آیا تاسیس مدرسه غیر انتفاعی کار ساده‌ای است؟

اگرچه فرآیندهای مورد نیاز برای تاسیس این دست از مدارس گسترده نیست، اما این شرایط در هر استان جزئیات متفاوتی را شامل می‌شود، همین موضوع موجب بروز پیچیدگی‌هایی در فرآیندهای مرتبط به اخذ مجوز شده است.

به عنوان مثال در هر استان متراژ متفاوتی برای تامین ساختمان آموزشی تعیین شده است، به همین دلیل متقاضیان باید پیش از تامین مکان آموزشی، اطلاعات خود را در خصوص قوانین مکان آموزشی استان خود بروزرسانی کنند.

با توجه به اینکه قوانین مربوط به اخذ مجوز برای تاسیس مدرسه غیرانتفاعی متغیر است، باید از مشاورانی کاربلد و متخصص کمک گرفته شود تا این راه هموارتر شود.

از کارشناسان مجموعه مشاورین اندیشه آسیا کمک بگیرید

برای برپایی مجموعه آموزشی پایدار و موفق باید به دنبال سیاست‌گذاری‌ها و مدیریتی همه‌جانبه بود که بتوان به خوبی از اعتبار، محیط و نام مدرسه حفاظت کرد، به این منظور باید تمامی نیازمندی‌های مجموعه با در نظر گرفتن حساسیت‌های موجود تامین شود. مجموعه مشاورین اندیشه آسیا به علاقمندان تاسیس مدرسه غیرانتفاعی کمک می‌کنند تا با در نظر گرفتن اصول توسعه و برنامه‌ریزی‌های دقیق، کسب و کار آموزشی خود را رونق و ارتقا ببخشند. کارشناسان این مجموعه چالش‌های موجود را به خوبی بررسی می‌کنند و ساده‌ترین راه‌ها با کمترین میزان دردسر را پیشنهاد خواهند داد.

برای اینکه بتوان فرآیند اخذ مجوز را پشت سر گذاشت به صرف زمان و هزینه‌های زیادی نیاز است، افرادی که با قوانین موجود در این حوزه آشنا نباشند، مجبور به صرف زمان و انرژی بیشتری خواهند شد. ضمن اینکه در بسیاری از مواقع در پایان راه نتیجه مطلوب و مورد انتظار حاصل نمی‌شود.

توصیه می‌کنیم مشاوره با کارشناسان مجموعه اندیشه آسیا را تجربه کنید، به این ترتیب از همان ابتدای راه همه چیز را اصولی و هدفمند پیش می‌برید، این مجموعه برای جذب نیروی انسانی، جذب مشتری، تامین فضای آموزشی، انجام تبلیغات، اخذ مجوز، اخذ موافقت اصولی، تهیه وام و تسهیلات و … همواره با شما خواهد بود تا تمامی فرآیندها به صورت سازمان یافته و حرفه‌ای پیش رود.

26 پاسخ به “اخذ مجوز مدرسه غیر انتفاعی (غیر دولتی)”

  1. پژمان گفت:

    با سلام. برای اخذ مجوز مدرسه غیرانتفاعی باید متاهل بود؟ به فرد مجرد مجور نمیدهند؟

  2. صادقی گفت:

    آقایی که قصد تأسیس مدرسه غیرانتفاعی دارد با معافیت پزشکی میتواند مجوز بگیرد؟

  3. آقای کشاورز گفت:

    سلام وقت بخیر، با 29 سال سن و مدرک کارشناسی ارشد میتوان مجوز گرفت؟

  4. خانم هژبر گفت:

    سلام وقت بخیر
    مجوز مدرسه غیرانتفاعی چند سال اعتبار دارد؟ آیا امکان واگذاری مجوز وجود دارد؟
    سپاس

  5. سهرابی گفت:

    سلام خسته نباشید…
    اگر برای یک شهر مجوز گرفته باشیم میتوانیم مدرسه را در شهر دیگری از همان استان تأسیس کنیم؟

  6. محمدحسنی گفت:

    درود وقت بخیر
    سلام من فوق لیسانس فیزیک دارم، برای گرفتن مجوز مدرسه غیرانتفاعی شرایط سابقه کاری به چه صورت است؟

  7. حامد حامدی گفت:

    باسلام وقت بخیر
    برای گرفتن مجوز باید به چه اداره ها یا ارگان هایی مراجعه کرد دقیقا؟

  8. یزدان جو گفت:

    درود و عرض ادب
    دبیر بازنشسته هستم میتوانم برای گرفتن مجوز ثبت نام کنم ؟
    باتشکر از پاسخگویی

  9. محمد بهمنی گفت:

    باسلام و عرض ادب،ببخشید مزاحم اوقات شریف شدم
    یک سوال داشتم از خدمتتون
    بنده دبیر نیروی ازاد هستم و پدرمم بازنشسته فرهنگی و ۴ سال معاونت این غیرانتفاعی به بنده واگذار شده است و خواستم بدونم شرایطی وجود دارد که پدرم بتواند مجوز غیرانتفاعی خود را به بنده منتقل کند یا خیر؟

  10. امیر قانعی گفت:

    سلام
    برای اخذ مجوز چقدر سرمایه لازمه و چند درصد از سرمایه موردنیاز رو میتوان وام گرفت؟

  11. اقای توکلی گفت:

    گرفتن مجوز چقدر زمان میبره .؟

    • andisheadmin گفت:

      سلام
      کاربر محترم برای مشاوره در این زمینه با کارشناسان مؤسسه اندیشه آسیا تماس حاصل فرمایید.

  12. فاطمه سادات گفت:

    باسلام ، ممنون میشم بفرمایید شرایط تحصیلی و سابقه کار و شرایط سنی برای تأسیس مدرسه غیرانتفاعی چگونه است ؟

    • andisheadmin گفت:

      سلام
      کاربر محترم برای مشاوره در این زمینه با کارشناسان مؤسسه اندیشه آسیا تماس حاصل فرمایید.

  13. سارا گفت:

    سلام بعد از پایان یافتن اعتبار مجوز شرایط تمدید آن پیچیده میباشد؟؟

    • andisheadmin گفت:

      سلام
      کاربر محترم برای مشاوره در این زمینه با کارشناسان مؤسسه اندیشه آسیا تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *